ابزار سلامت

کمربند طبی: معرفی بهترین ساپورت‌های کمر با خرید اینترنتی

هنگام خرید کمربند طبی این نکات را رعایت کنید

کمر درد و دیسک کمر یکی از مشکلات شایع ستون فقرات است که بسیاری از افراد جامعه با آن درگیرند و از آن رنج می‌برند. دیسک کمر، دیسک برآمده، پاره شده یا بیرون زده شده همه عناوینی هستند که برای یک مفهوم به کار می‌روند.

این مشکل ممکن است در هر جایی از ستون فقرات ایجاد شود ولی عمدتاً در ناحیه کمر ظهور و بروز می‌کند. برای رفع و کاهش درد ناشی از دیسک و درمان آن راه‌های زیادی وجود دارد که بستنِ کمربند طبی بهترین شیوه در درمان آن است.

به خاطر اهمیت موضوع و نقش کمربند طبی در کاهش درد و درمان آلام ناشی از کمر درد و دیسک کمر، مجله اینترنتی مینینیم در نظر دارد در این نوشتار به بررسی همه جانبه این محصول درمانی بپردازد.

منظور از دیسک کمر چیست؟

دیسک کمر (Waist disk) عارضه و مشکلی است که به واسطه وارد شدنِ فشار زیاد یا ضعف عضلات کمر در اثر بالا رفتنِ سن یا عوامل دیگر ممکن است ایجاد شود.

عمده‌ترین نشانه دیسک احساس درد در پشت بدن و پا است. انسان معمولاً دارای ۲۶ مهره در ستون فقرات خود است که به وسیله صفحات انعطاف پذیری به اسم دیسک از هم جدا می‌گردند.

در حالت معمولی و طبیعی وجود چهار دیسک در کمر انسان بیماری و عارضه محسوب نمی‌گردد ولی هنگامی که بنا به عللی دیسک از قسمت عقب خود بیرون بزند و این بیرون زدگی روی نخاع یا رشته‌های آن فشار وارد کند و باعث بروز درد در ناحیه کمر و پاها شود، اینجاست که به این بیماری اصطلاحاً دیسک کمر می‌گویند.

در واقع با بالا رفتن سن یا دلایل دیگر، دیسک بین مهره‌ها مایع خود را از دست داده و خشک می‌شود که این عارضه گرچه در دهه سوم زندگی به بعد اتفاق می‌افتد ولی در سنین جوانی نیز مشاهده می‌گردد.

کم شدن آب دیسک سبب شکنندگی و ترک خوردگی این عضو حساس می‌شود. فشار بیش از اندازه و ناگهانی مانند افتادن از نردبان یا زمین خوردن، بالا رفتنِ سن، عدم تعادل عضلات سایر قسمت‌های بدن، نشستنِ غیر طبیعی و نادرست، استفاده مستمر از موبایل و رایانه، فشار و استرس، بلند کردن غیر اصولی اجسام سنگین و … می‌توانند از عوامل بروز دیسک و نهایتاً درد در ناحیه کمر باشند.

یکی از شیوه‌های مقابله و درمان و کاهش درد ناشی از دیسک، استفاده از کمربند طبی است.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید زانوبند طبی

آشنایی با کمربند طبی

دیسک برآمده عمدتاً به خاطر افزایش سن و عوامل دیگری است که به آن‌ها اشاره شد. در این فرایند آب و مایع موجود در دیسک کم و انعطاف آن نیز کاهش می‌یابد که درد کمر به ویژه در قسمت پایین نتیجه این موضوع است. این حالت خیلی پیچیده نیست و چه بسا بدون عمل جراحی در مان شود.

اگر یک کمربند طبی کیفی و استاندارد تهیه کنید و آن را مورد استفاده قرار دهید نه تنها با کاهش محسوس درد مواجه خواهید شد بلکه ممکن است بهبودی کامل هم حاصل کنید.

گرچه کمربند طبی یک وسیله درمانی و پزشکی مهم و قابل توجه در درمان و کاهش درد ناشی از دیسک است ولی با این‌حال مینینیم به شما همراهان گرامی توصیه می‌کند که حتماً به پزشک مراجعه نمایید.

زیرا این احتمال دور از ذهن نیست که دیسک به قدری برآمده باشد که تنها با عمل جراحی درمان و بهبود یابد، مراجعه به پزشک و مراکز درمانی برای بیمارانی که به خاطر دیسک، در راه رفتن مشکل پیدا می‌کنند، عضلات‌شان ضعیف یا در کنترل مثانه با چالش مواجه هستند، الزامی است.

نگاهی به پارامترهای موثر برای انتخاب کمربند طبی برتر

سهولت و راحتی استفاده از کمربند

کسی که از ناحیه کمر احساس درد می‌کند باید در پی کمربندی باشد که با بستنِ آن راحتی را تجربه کند نه این‌که با حس ناخوشایندی مجبور باشد مشکلی به درد کمرش اضافه نماید.

بنابراین توصیه می‌شود یک محصول ساخته شده از مواد نرم و دارای منافذ برای جریان هوا را انتخاب کنید طوری که بتواند گرما و رطوبت را دفع نماید.

کمربندهای پزشکی تهیه شده از جنس نئوپرن، محصولی مناسبند که سوزش پوست و بثورات جلدی را در پی ندارند.

مجهز بودنِ کمربند به تسمه‌های قابل تنظیم به شما امکان می‌دهد که آن را بر اساس سایز بدنِ خود تنظیم‌ کنید. لذا خصوصیات ارگونومیک و قابلیت تغییر و تنظیم کمربند با اندام وبدن خود را فراموش نکنید.

همه این خصوصیات چیزی است که ما به عنوان معیارهای راحتی استفاده از کمربند یاد می‌کنیم.

استحکام و دوام کمربند طبی

طراحی و ساخت کمربند طبی باید به گونه‌ای باشد که توان و استحکام کافی جهت حمایت، پشتیبانی و محافظت از کمر را داشته باشد. لذا قدرت، دوام و قابلیت شستشو از مشخصه‌های بارز کمربند ایده‌آل به شمار می‌رود.

توجه به نظر خریداران و استفاده کنندکان از کالای درمانی

بررسی نظرات خریداران هر محصول از جمله کمربند طبی حائز اهمیت است و می‌تواند در انتخاب و خرید به شما کمک نماید.

گاهی آنچه تولید کننده و فروشنده می‌گویند ممکن است با نظر مشتریان متفاوت باشد، این فرایند می‌تواند کمربند طبی برتر را بهتر به مشتری بشناساند.

حداکثر حمایت به وسیله صفحات جلویی و پشتی کمربند

صفحات قدامی و خلفی کمربند باید فشرده سازی مناسب شده باشند تا بتوانند ثبات لازم را فراهم کنند که جابه‌جایی و انتقال مقداری از وزن بار شکم و بهبود وضعیت حمل، فشار روی ستون فقرات را کاهش دهد.

بهتر است اتصالات کمربند از پلاستیک سبک و کاربردی توام با مقاومت در برابر ضربه و گرما باشد. تناسب کمربند‌های طبی با آناتومی پزشکی مهم است زیرا می‌تواند از انحناهای طبیعی ستون فقرات به منظور قرار گرفتن در یک حالت راحت، پشتیبانی کند.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید قوزبند طبی

راحتی مواد سازنده و قابلیت تنفس کمربند

یک کمربند طبی خوب از قابلیت کشسانی مناسبی برخوردار است، در واقع حالت کشسانی محصول که از یک ماده نرم و قابل تنفس تشکیل شده، موجب کاهش درد در قسمت پائینی کمر می‌شود.

با وجود این ویژگی دیگر لازم نیست در مورد ساییدگی پوست، تحریک یا التهاب آن نگرانی به خود راه دهید.

در این حالت کمربند خیلی راحت و بدون اصطکاک روی پوست قرار می‌گیرد البته شما می‌توانید بر اساس وزن محصول و ترجیح خود، کمربند را روی لباس یا زیر آن ببندید.

استفاده آسان از محصول درمانی

شاید لازم باشد بار اول از شخص دیگری بخواهید که در پوشیدنِ کمربند به شما کمک نماید. اگر قدرت بالاتنه‌تان محدود است یا این‌که با مشکل آرتریت مواجه هستید، حتماً از حلقه‌های دستی مناسب بهره بگیرید.

نوارهای الاستیک با کشش مضاعف به شما امکان می‌دهند که به راحتی به وضعیت بی خطر و تناسب خود برسید. با وجود محصور کننده‌های تعبیه شده در جلوی کمربند، نیازی نیست که با پیچش یا چرخیدن به کمر خود آسیب برسانید.

کمربند طبی و درمان آسیب‌ها

جالب است بدانید که کمربند طبی مهره‌های ستون فقرات در ناحیه قفسه سینه تا مهره‌های متصل به مفصل ساکروایلیاک (Si) را تثبیت می‌کند. صدماتی نظیر پارگی، برآمدگی یا لغزش دیسک (فتق)، باریکی مجاری نخاعی، سیاتیک و … را درمان می‌کند.

نقش کمربندهای طبی در کاهش درد و کمک به درمان دیسک

همان‌طور که در طول بحث هم اشاره شد، دیسک درد شدیدی در ناحیه کمر ایجاد می‌کند که پوشیدن یک کمربند طبی نقش موثری در التیام درد بخش پایین کمر ایفا می‌کند و یک روش درمانی مناسب برای کاهش و رفع درد کمر محسوب می‌گردد.

پیشگیری از آسیب دیدگی، فراهم کردن شرایط فشرده‌سازی با هدف محافظت مناسب از ناحیه کمر و بهبود سریع از دیگر خصوصیات کمربند طبی است.

آقایان و خانم‌ها می‌توانند این محصول طبی ارتوپدی را در طول روز استفاده کنند ولی پوشیدن آن در هنگام خواب توصیه نمی‌گردد. همه می‌توانند تا زمانی که اندازه دور کمرشان ۶۸ اینچ یا کم‌تر باشد، از مزایای کمربند بهره‌مند شوند.

چگونگی شستشوی کمربند طبی

صفحات کمری، شکمی و ژلی کمربند را خارج کنید، تمام تسمه‌ها را ببندید و محصول را با آب و صابون و به وسیله دست بشویید و اجازه دهید تا کمربند در معرض هوای آزاد کاملاً خشک شود.

مروری بر انواع کمربندهای طبی

همان‌طور که اشاره شد، کمربندهای طبی در کاهش و بهبود درد کمر و ستون فقرات موثر هستند، این محصولات سلامت محور انواع مختلفی دارند.

دو نوع اصلی و رایج آن‌ها که برای ایجاد محدودیت در حرکت ستون فقرات و کاهش دردهای کمر مفید می‌باشند عبارتنداز: یکی کمربندهای طبی ثابت، سخت و غیر منعطف و دیگری ارتجاعی و انعطاف پذیر.

اساساً هدفِ استفاده از کمربندهای درمانی محدود کردنِ حرکت، ایجاد فشار برای تعادل مرکز ثقل بدن و گرم نگه‌داشتنِ عضلات کمر است. بهره‌گیری از آن‌ها به شکل نامناسب، غیر اصولی و طولانی مدت نه تنها مفید نیست بلکه می‌تواند عوارضی مانند ضعف عضلات کمر را به دنبال داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید پشتی طبی

حال به بررسی هر دو نوع کمربند می‌پردازیم

مدل سخت، ثابت و غیر منعطف: این دسته از کمربندهای درمانی عموماً برای دردهای پایین کمر و بی ثباتی ستون فقرات توصیه می‌شوند.

کسانی که جهت حمایت از ستون فقرات خود به سختی بیشتری غیر از آن‌چه در کمربند استاندارد موجود است، نیاز دارند معمولاً استفاده از بریس‌های سخت قاب‌دار مختص ستون فقرات تجویز می‌شود.

این بریس‌های انعطاف ناپذیر و خشک دارای قطعات قائمی شکل بوده که به صورت بخش پایینی ستون فقرات در آمده و تغییر شکل می‌دهد. تسمه‌هایی که از جنس پارچه بر روی بریس تعبیه شده‌اند به قسمت جلوی بدن فشار می‌آورند.

این مدل کمربند انتخاب مناسبی برای تثبیت ستون فقرات بعد از عمل جراحی تلقی می‌گردد.

کمربند ارتجاعی و دارای انعطاف: این مدل کالای پزشکی و درمانی سهم مهمی از درمان یا کنترل مشکلات کمر مثل درد، دیسک، گودی و … را به خود اختصاص داده است و معمولاً بر حسب کاربرد به شرح زیر تقسیم بندی می‌شود:

کمربند طبی برای کاهش درد کمر

محصولاتی که با هدف درمان و کاهش درد کمر تهیه می‌شوند عمدتاً دارای پارچه‌های کشی یا نئوپرن هستند.

این کمربند طبی علاوه بر ایجاد یک فشار ملایم که در واقع نوعی ماساژ برای عضلات کمر محسوب می‌گردد، گردش خون در آن‌ها را تشدید کرده و به مرور زمان درد کمر را بهبود می‌بخشد.

این گروه از کمربندها می‌توانند گزینش خوبی برای استفاده بعد از عمل جراحی کمر، شکم، زایمان، جبران و تقویت عضلات شکم در سالمندان و همین‌طور کمر دردهای خفیف با منشاء عضلانی تلقی گردند.

محصولی که برای دیسک کمر مناسب است

کمربندهایی که در بهبود و درمان دیسک موثرند در انواع متنوعی طراحی و تولید می‌شوند. کاهش فشار به مهره‌ها، برداشتنِ فشار از روی دیسک بیرون زده و ایجاد ثبات در ستون فقرات از کارکردهای کمربند طبی مخصوص دیسک به حساب می‌آیند.

در ساختار کمربندهای طبی فنردار برای جذب فشار و نیرو فنرهایی تعبیه شده است که آن را جهت کمر دردهای خفیف مربوط به فتق دیسک توصیه می‌کنند، البته نوع آتل‌دار این محصول هم برای این منظور تولید می‌شود.

آتل‌های طراحی شده در این نوع کمربند، ستون فقرات را تثبیت می‌کند، جنس آتل‌ها با هم تفاوت دارد. اگر جنس آتل از پلی‌پروپیلین باشد، محصول با نام آتل‌دار نرم شناخته می‌شود. در حالی که جنس آتل‌دار سخت از پلی‌آمید است.

برخورداری این نوع کمربند از چهار آتل، ستون فقرات را در حالت ثابت نگه می‌دارد وبه فرد اجازه خم و راست شدنِ بیش از حد نمی‌دهد.

گرچه این محصول بهترین مدل تلقی نمی‌گردد اما جهت بهبود فتق دیسک کمر، لغزش یا جابه‌جایی مهره‌های کمر و کاهش درد عضلات کاربرد دارد.

کمربند طبی کار و ویژگی‌های آن

کمربند طبی کار انتخابی منطقی و مناسب برای کاهش و بهبود درد کمر در هنگام فعالیت‌های بدنی است.

این دسته از محصولات سلامت محور برای پیشگیری از دردهای ناحیه کمر افراد شاغل در کارگاه‌ها، مراکز درمانی، انبارداری‌ها، باراندازها، صنایع تولیدی، انبار کشتی، گمرکات و امور ساختمانی طراحی و تولید می‌شوند.

کمربندهای طبی کار با انتقال وزن بالاتنه به قسمت لگن، فشار روی ستون فقرات را کاهش می‌دهند. حرکات اضافی در ناحیه کمر را محدود و نهایتاً باعث تسکین درد می‌شوند.

این مدل کمربند ضمن این‌که از قسمت پایینی کمر حفاظت می‌کند به خاطر عرض کم در انجام حرکات نرمال و روزانه اختلال ایجاد نمی‌کند و فرد می‌تواند فعالیت معمول خود را به راحتی انجام دهد.

ویژگی کمربند طبی مختص گودی کمر

تنوع این مدل کمربند طبی که برای جلوگیری از افزایش انحنای ستون مهره‌ها در نوجوانان طراحی و تولید می‌شود، مختلف است.

کمربند طبی مخصوص گودی کمر، یک پشتیبان برای ممانعت از افزایش انحنای ستون مهره‌ها در رشد اسکلتی محسوب می‌شود زیرا ستون مهره‌ها را صاف نگه می‌دارد.

این کمربندها دارای پدهایی برای پُر کردنِ گودی کمر هستند و حتی برای کسانی هم که به طور طبیعی فاقد این عارضه بوده و به خاطر بزرگی شکم یا بیماری‌‌ها، قوس ستون فقرات‌شان کم شده، مفید و مناسب هستند.

البته نباید از کارکرد این مدل کمربند در کاهش درد کمر، گرفتگی عضلات و لیگامان‌های ناحیه کمر و شکم غافل شد.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید کمربند طبی

آیا بستنِ کمربند طبی در طولانی مدت عوارض دارد؟

  • به یاد داشته باشید که ستون فقرات توسط عضلات شکم و کمر محافظت و نگه‌داری می‌شوند، زمانی که از کمربند طبی استفاده می‌کنید در واقع به منزله این است که از عضلات خارجی کمک می‌گیرید.
  • با این کار زمینه تضعیف عضلات خود را فراهم می‌کنید چرا که آن‌ها کم‌تر فعال شده و به مرور زمان شل و ضعیف می‌شوند.
  • لذا بهره‌برداری طولانی مدت از این محصولات درمانی، تحلیل عضلات واقعی ناحیه شکم و کمر شما را به همراه خواهد داشت.
  • بر این پایه مجله اینترنتی مینینیم‌ به شما عزیزان توصیه می‌کند که از کمربندهای طبی برای مراقبت محدود، مدت کوتاه و زمان نیاز استفاده نمایید.

همه نکات ذکر شده در این مقاله هنگام انتخاب کمربند طبی مناسب اهمیت دارند. رعایت همه این نکات ممکن است سخت به نظر برسد، به همین دلیل در ادامه مطلب، ۲۴ کمربند طبی استاندارد، کیفی با جنس و اندازه مناسب را برای شما آماده کرده‌ایم. این کمربندها امتحان خود را بارها پس داده و رضایت خریداران را جلب نموده‌اند. با کلیک روی تصویر و یا دکمه زیر هر محصول می‌توانید وارد سایت دیجی‌کالا شده و محصول را به صورت اینترنتی سفارش دهید.


کمربند طبی کیورد مدل قرقره ای

کمربند طبی کیورد مدل قرقره ای

مشخصات

  • جنس
    نایلون
  • کاربرد
    کمر
  • کشور مبدا برند
    ایران
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    موارد استفاده: • کمر درد و رگ به رگ شدن و کشیدگی• جابجایی دیسک کمر، فتق دیسک، تنگی کانال نخاعی • فیوژن بعد از عمل، لامینکتومی، دیسککتومی• اسپوندیلوز و اسپوندیلولیستزیسنحوه‌ صحیح استفاده:۱- همه برچسب ها محصول را باز کنید. دستگیره را نزدیک مکانیزم قرقره ها قرار دهید و سپس محصول را دور کمر خود بپیچید به نحویکه دستگیره آن در سمت چپ بدن شما بوده و مکانیزم قرقره ها در وسط کمر شما در پشت مطابق شکل قرار گیرد. سپس دو طرف کمربند را با دو دست خود کاملاً بکشید.۲- شکم خود را به داخل حفره شکمی بدن سوق دهید (در حالت بازدم) طرفین کمریند را روی هم قرار دهید بطوریکه سمت راست محصول با سمت چپ همپوشانی داشته باشد. هنگامی که به درستی محصول پوشیده شود، هر دو لبه کمربند روی هم قرار خواهند گرفت. سپس انگشت شست خود را از سوراخ دستگیره عبور دهید و دستگیره را به سمت بیرون بکشید و از بدن خود دور کنید تا به فشرده سازی دلخواه برسید.۳- هنگامی که به فشرده سازی دلخواه خود رسیدید و محصول کاملا محکم شد، دستگیره را روی برچسب های بدنه محصول قرارداد دهید تا بچسبد. هنگام باز کردن محصول، همیشه ابتدا دستگیره را از روی بدنه جدا کنید و به موقعیت اولیه برگردانید و سپس با هر دو دست خود دو سمت محصول را به سمت بیرون بکشید تا مکانیزم سفت کردن قرقره ها مجددا تنظیم شود.لطفا قبل از استفاده متن ذیل را مطالعه فرمایید.۱- موارد استفاده مطرح شده ممکن است برای شما مناسب نباشد. بنابراین قبل از استفاده همیشه با پزشک خود مشورت کنید و پس از تجویز پزشک از این محصول را استفاده نمایید.۲- فقط بر روی پوست سالم از این محصول استفاده شود و بهتر است روی زیرپوش نخی مورد استفاده قرار گیرد.۳- اگر شما آلرژی مشخصی نسبت به مواد استفاده شده در این محصول دارید از این محصول استفاده ننمایید.۴- محصول باید به شیوه ی اعلام شده پوشیده شود.۵- مطمئن شوید که محصول پس از بستن به طرز ناراحت کننده ای سفت بسته نشده باشد و جریان خون در آن ناحیه را محدود نکرده باشد.۶- از پوشیدن محصول طی دوره های طولانی مثلا در هنگام خواب اجتناب نمایید.۷- اگر در محل استفاده جوش و قرمزی پوستی مشاهده کردید و یا درد شما به طول انجامید و یا شرایط آن بدترشد استفاده از محصول را قطع و با پزشک خود مشورت نمایید.مراحل شستشو:۱- قبل از شستشوی محصول، فریم پشتی را از داخل روکش پارچه ای آن جدا نمایید.۲- با آب سرد و صابون با قدرت پاک کنندگی متوسط و به آرامی شستشو نمایید.۳- جهت شستشو و خشک کردن از ماشین خشکشویی استفاده ننمایید و از چلاندن محصول هنگام شستشو خودداری نمایید.۴- در هنگام شستشو از مایع سفید کننده و مواد شیمیایی رنگزدا استفاده ننمایید.۵- با استفاده از جریان هوا معمول محیط محصول را خشک نمایید و محصول را به دور از منبع حرارتی قراردهید.

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی طب و صنعت کد ۶۰۲۱۰

کمربند طبی طب و صنعت کد 60210

مشخصات

  • جنس
    الیاف نخی
  • کاربرد
    کمر
  • نحوه بسته شدن
    ساده

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی پاک سمن کد ۰۱۸

کمربند طبی پاک سمن کد 018

مشخصات

  • جنس
    الاستیک
  • کاربرد
    کمر
  • نحوه بسته شدن
    چسبی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی کیورد مدل قرقره ای کد ۵۳۰۱

کمربند طبی کیورد مدل قرقره ای کد 5301

مشخصات

  • جنس
    الاستیک
  • کاربرد
    کمر
  • نحوه بسته شدن
    چسبی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی کیورد مدل تثبیت کننده لگن

 کمربند طبی کیورد مدل تثبیت کننده لگن

مشخصات

  • جنس
    نایلون
  • کاربرد
    نشیمنگاه
  • کشور مبدا برند
    ایران
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    نحوه‌ صحیح استفاده:محصول را در زیر لگن بیمار در حالت خوابیده قرار دهید. به آرامی و با حداقل نیرو بیمار را در جهت قرار دادن تثبیت کننده لگن بچرخانید. لبه بالای محصول را روی تاج استخوان لگن ،صاف قرار دهید. متناوباً ، می توان کمربند را در سطح تروکانترهای بزرگتر متمرکز کرد.با تنظیم طول نوار راهنما با توجه به دور باسن بیمار ، شکاف موجود در سیستم قرقره ای را تنظیم کنید. دامنه فاصله توصیه شده ۶-۸ اینچ (۱۵.۲-۲۰.۳ سانتی متر) است.لبه تثبیت کننده را کوتاه کرده یا تا بزنید و یک شکاف ۶-۸ اینچی (۱۵.۲-۲۰.۳ سانتی متری) بر روی مرکز لگن بگذارید. برای ایجاد فاصله، می توانید فاصله را اندازه بگیرید. فاصله باید به اندازه همان شکاف سیستم قرقره ای تنظیم شده باشد.به عنوان راه حل دوم ، می توانید طیف وسیعی را هنگام استفاده از سیستم قرقره ای تنظیم شده با ولکرو که در مرحله ۳ ذکر شده است ،فراهم کنید.سیستم قرقره ای را به یک سمت اصلاح شده یا تا شده تثبیت کننده بچسبانید. سپس لبه دیگر بدنه تثبیت کننده را مرتب یا جمع کنید و طرف دیگر را روی آن قرار دهید.به آهستگی زبانه ی کششی را بکشید و همزمان فشار لازم را ایجاد کنید.نخ ها را به پین هایی را که روی سیستم قرقره ای قراردارد محکم کنید.تاریخ و زمان درخواست را بر روی فضای در نظر گرفته شده ثبت کنید.فشار وارده باید هر ۱۲ ساعت آزاد شود تا در صورت لزوم از نظر سلامت پوست و مراقبت از زخم بررسی شود. برای محکم کردن دوباره ، زبانه را بکشید ، آن را محکم کنید و به بدنه تثبیت کننده متصل کنید. زمان چک کردن تثبیت کننده نیز باید روی برچسب ذکر شود.

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند کار طبی کیورد مدل استرپ شانه ای

کمربند کار طبی کیورد مدل استرپ شانه ای

مشخصات

  • جنس
    نایلون
  • کاربرد
    کمر
  • کشور مبدا برند
    ایران
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    نحوه‌ صحیح استفاده:کمربند را صاف بگذارید و تمامی بندهای چسبی را باز کنید. بند های شانه ای باید در بالا محصول باشند.بند های شانه ای را مانند کوله پشتی روی شانه های بگذارید اطمینان حاصل کنید که آنها در پشت به صورت ضربدری هستند.بدنه کمربند باید پشت بدن، در مرکز کمر، درست بالای باسن قرار بگیرد و آتل های آن دو طرف ستون فقرات شما قرار گرفته باشند.با دست چپ، لبه سمت چپ کمربند را روی شکم بکشید.با دست راست ، لبه سمت راست کمربند تا حدی که راحت باشید را بکشید و روی لبه سمت چپ کمربند بچسبانید.کش حمایتی دابل سمت چپ را روی شکم محکم بکشید و بچسبانید.کش دابل سمت راست را روی شکم محکم بکشید و بچسبانید.بند های شانه ای را با استفاده از حلقه روی آنها تنظیم کنید تا محصول به پایین نلغزد.نحوه اندازه گیری سایز مناسب:دور کمر خود را اندازه بگیرید و سایز مناسب را طبق جدول ذیل انتخاب کنیدبین ۷۰ تا ۸۰ سانتیمتر سایز Sبین ۸۰ تا ۹۰ سانتیمتر سایز Mبین ۹۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر سایز Lبین ۱۰۰ تا ۱۱۰ سانتیمتر سایز XLبین ۱۱۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر سایز XXLبین ۱۲۰ تا ۱۳۰ سانتیمتر سایز ۳XLبین ۱۳۰ تا ۱۴۰ سانتیمتر سایز ۴XLبین ۱۴۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر سایز ۵XL

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی مایاسان مدل L.O.S

کمربند طبی مایاسان مدل L.O.S

مشخصات

  • جنس
    نئوپرن
  • کاربرد
    کمر
  • نحوه بسته شدن
    چسبی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی آدور مدل نرم الاستیک کد ۲۱۰۲۹۱

کمربند طبی آدور مدل نرم الاستیک کد 210291

مشخصات

  • جنس
    الاستیک
  • کاربرد
    کمر
  • نحوه بسته شدن
    چسبی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی آدور مدل پرسور

کمربند طبی آدور مدل پرسور

مشخصات

  • جنس
    کش
  • کاربرد
    کمر
  • نحوه بسته شدن
    چسبی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی کد ۱۱۰

کمربند طبی کد 110

مشخصات

  • جنس
    پشم
  • کاربرد
    قابل حمل
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    سایز۱۱۰

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی کد ۱۲۰

کمربند طبی کد 120

مشخصات

  • جنس
    پشم
  • کاربرد
    قابل حمل
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    سایز۱۲۰

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی کد ۱۰۰

کمربند طبی کد 100

مشخصات

  • جنس
    پشم
  • کاربرد
    قابل حمل
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    سایز۱۰۰

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی تنکو مدل AB232

کمربند طبی تنکو مدل AB232

مشخصات

  • جنس
    کش
  • کاربرد
    کمر
  • کشور مبدا برند
    ایران
  • نوع عملکرد
    استفاده به عنوان آتل نگهدارنده
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    کمربند طبی دارای چهار آتل نگهدارنده است که به کاهش درد کمک شایانی می کند.

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی آدور مدل ۰۰۵

کمربند طبی آدور مدل 005

مشخصات

  • جنس
    الاستیک
  • کاربرد
    کمر
  • کشور مبدا برند
    ایران
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    مناسب برای استفاده در هنگام کار کردن

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

کمربند طبی مدل ۹۰

کمربند طبی مدل 90

مشخصات

  • جنس
    پشم
  • کاربرد
    قابل حمل
  • نحوه بسته شدن
    چسبی
  • سایر توضیحات
    سایز۹۰

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

در این مطلب از مجله خرید اینترنتی مینینیم با نکات مهم و اساسی هنگام خرید کمربند طبی آشنا شدید، با رعایت این نکات می‌توانید یک محصول مناسب، ایمن، استاندارد را بعد از مشورت با پزشک خود خریداری کرده تا بتوانید دردهای ناشی از ضربات یا آسیب‌های وارده به کمرتان را التیام ببخشید.

در ادامه بخوانید: راهنمای خرید شکم بند طبی

هر نوع سوال، پیشنهاد و یا انتقادی دارید، آن را در بخش دیدگاه‌های همین مطلب با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا