ابزار برقی

ماست ساز: بهترین دستگاه‌های ماست ساز با خرید اینترنتی

هنگام خرید انواع ماست ساز این نکات را رعایت کنید

بی شک یکی از محبوب‌ترین مواد لبنی موجود در کشورمان که تقریبا همه ما ایرانی‌ها به سِرو آن در سفره‌های غذایی عادت کرده ایم، ماست است که هم می‌توان آن را با قیمتی نه چندان گران از تمامی سوپرمارکت‌ها خریداری نمود و هم با خرید یک دستگاه ماست ساز جهت تولید آن به مقدار مورد نیاز و هم‌چنین طعم دلخواه خود اقدام کرد.

کار با ماست سازها اصلاً سخت و پر مشقت نیست و مهارت خاصی هم لازم ندارد، فقط کافی است مواد مورد نیاز برای تهیه کردن ماست را در داخل مخزن دستگاه ریخته و منتظر باشید.

دستگاه با تولید و پخش حرارت یکنواخت با زمانی در حدود ۱۰ ساعت (حالا برای برخی از مدل‌ها بیشتر و برای برخی دیگر کمتر) ماست مورد علاقه شما را تهیه می‌نماید. ماست به دست آمده را به مدت دست‌کم ۵ ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا اصطلاحاً خودش را بگیرد.

مسلماً خرید این وسیله کاربردی مانند دیگر لوازم خانه و آشپزخانه نیازمند آگاهی و اطلاع داشتن از چند نکته اساسی است. نمی‌خواهیم خیلی شما را نگران کنیم بلکه قصدمان کمک به شما در مسیر انتخاب و خرید یک دستگاه ماست‌ساز مرغوب است.

برای همین از شما دوستان عزیز می‌خواهیم که تا انتهای این نوشتار از مجله خرید اینترنتی مینینیم ما را همراهی نمایید.

برای انتخاب و خرید هر محصولی لازم است نکاتی را در نظر گرفت، مطمئناً ماست ساز هم تابع این قاعده کلی است

میزان ظرفیت مخزن دستگاه ماست ساز بر اساس چه معیاری تعیین می‌شود؟

نکته نخست در خصوص خرید ماست ساز توجه به میزان ظرفیت مخزن یا همان ظرف نگه‌دارنده است. تعداد اعضای خانواده و همین‌طور میزان تمایل آنان به مصرف لبنیات به ویژه ماست، دو عاملی هستند که مقدار ظرفیت مخزن دستگاه ماست‌ساز شما را تعیین می‌کنند.

اگر جزء خانواده‌های پرجمعیت و به اصطلاح ماست‌خور هستید، بهتر است هدفتان خرید یک دستگاه با گنجایش زیاد باشد. اگر هم تمایل دارید که به صورت هفتگی از دستگاهتان استفاده نمایید تا همواره ماستی تازه را برای شما تولید کند، پیشنهاد این است که به سراغ انتخاب مدل‌هایی با ظرفیت‌های نه چندان زیاد بروید.

در این میان باید به نظر و سلیقه‌های متفاوت اعضای خانواده خود احترام بگذارید؛ زیرا برخی از آن‌ها عاشق ماست‌ ساده و برخی دیگر مشتاق سِرو ماست‌های میوه‌ای و اسانس‌دار هستند.

با این تفاوت ذائقه و سلیقه تنها یک دستگاه سینگل سروینگ است که می‌تواند پاسخگوی سلایق، علایق، و نیاز اعضای خانواده باشد.

این گونه از ماست سازها بر خلاف نامشان از تعداد ۶ تا ۸ ظرف کوچک و یک نفری برخوردار هستند که می‌توانید متناسب با ذائقه و سلیقه نفرات، متریال ماست مورد علاقه او را در داخل تک تک آنان ریخته و ماست مطابق میلش را تولید نمایید.

از توجه به جنس ظرف نگه‌دارنده ماست غافل نشوید

نکته دوم در انتخاب ماست ساز توجه به جنس ظرف نگه‌دارنده آن است. چیزی که جنس این ظرف را تعیین می‌کند در واقع میزان گنجایش دستگاه انتخابی‌تان است. این را هم بدانید که معمولاً در تمام دستگاه‌های بزرگ ماست ساز از ظروفی با جنس پلاستیک و در ماست سازهای سینگل سروینگ از ظروف شیشه‌ای استفاده می‌کنند.

ناگفته پیداست که این دسته از ظروف می‌توانند از وجود یک درب استفاده کنند یا اساساً فاقد درب باشند که این موضوع عمدتاً به سلیقه و نظر شما خریداران گرامی بستگی دارد.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید اردوخوری

وجود قابلیت خاموش شدن خودکار دستگاه، از ویژگی‌ها مثبت ماست ساز است

ساز و کار دستگاه‌‌های ماست ساز طوری طراحی شده‌است که یا پس از اتمام فرآیند تولید ماست به صورت اتوماتیک خاموش می‌شوند یا اینکه با نواختن یک هشدار و یا خاموش و روشن شدن چراغی که بر روی بدنه آ‌ن‌ها تعبیه شده، کاربر را از تمام شدن کار خود مطلع می‌سازند.

با این حال ما مینینیمی‌ها توصیه می‌کنیم که بهتر است شما دوستان گرامی و یاران همراه در پی جستجو و خرید آن مدل از ماست ساز باشید که بتواند به شکل خودکار خاموش شود.

زمانی حدود ۱۰ ساعت لازم است تا پروسه ماست بندی شما توسط دستگاه به اتمام برسد، اگر وسیله از قابلیت خاموش شدن خودکار برخوردار نباشد و شما هم بنا به دلایلی فراموش کنید که آن را خاموش نمایید، بدانید که کلی انرژی را بیهوده مصرف کرده‌اید.

تازه به کیفیت ماست باقی مانده در ظرف نگه‌دارنده دستگاه نیز لطمه زده و چه بسا ماست ساز شما هم دستخوش فرسایش و خرابی شود.

یکی از عوامل انتخاب هر وسیله توجه به نحوه شستشوی آن و سهولت این کار است

حتما تاکنون بارها و بارها مشاهده کرده‌اید که ته مانده های ماست در داخل ظروف وقتی خشک می‌شوند چقدر سخت شسته و از روی ظرف پاک می‌گردند.

حالا همین موضوع را به یک دستگاه ماست ساز که اساساً کارش با تولید ماست و متریال‌های لبنی همراه است، تعمیم بدهید، اگر دستگاه فاقد قابلیت شستشوی آسان و راحت باشد، حساب کنید چقدر می‌تواند سبب دلزدگی شما در استفاده از آن گردد؟!

پس پیشنهاد ما را به کار ببندید و اولویت انتخابتان را بر روی خرید دستگاه‌هایی متمرکز کنید که از قابلیت شستشوی کامل و فوق‌العاده راحتی برخوردار هستند. زیرا شما می‌توانید با خیالی آسوده و پس از هر بار استفاده، دستگاهتان را به صورت دستی و یا حتی با ماشین ظرفشویی مورد شستشو قرار دهید.

ذکر این نکته در پایان مبحث شستشوی دستگاه ضروری است که زمانی می‌شود ماست ساز را با ماشین ظرفشویی شست که تمام قطعات و بخش‌های آن قابلیت تفکیک پذیری و جداسازی داشته باسند.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید دستگاه میوه خشک کن

ماست سازها ممکن است ویژگی‌های دیگری هم داشته باشند

در کنار تمام نکات فوق شاید بد نباشد اگر به هنگام خرید خود نیم نگاهی هم به دیگر ویژگی‌های مفید در نظر گرفته شده برای یک ماست ساز داشته باشید. این خصوصیات شامل قابلیت تنظیم حرارت تولیدی دستگاه به شکل یکنواخت، وجود درب شیشه‌ای بر روی دستگاه و حتی وجود یک لامپ برای دیدن مواد در حال پخت آن، می‌شود.

رده مصرف انرژی کم و همین‌طور طول کابل برق دستگاه نیز می‌تواند از این ویژگی‌ها به حساب آید.

شاید خیلی‌ها بیش از توجه به فواید یک وسیله، روی قیمت آن متمرکز شوند

قیمت یک ماست ساز با عنایت به تمام نکاتی که ما در این مطلب برای شما به تفصیل شرح دادیم، مشخص می‌شود. اینکه کدام مدل از آن‌ها و با چه قیمتی با سلیقه و نظر شما هماهنگ است، موضوعی است که به تصمیم خودتان بستگی دارد.

این گروه از دستگاه‌های برقی در مقایسه با دیگر وسایل الکتریکی موجود در آشپزخانه از نظر به کارگیری پیچیدگی خاصی ندارند و به مراتب راحت‌تر هستند. پروسه تبدیل مواد اولیه به ماست در تمام آن‌ها به یک صورت انجام می‌شود.

چیزی که فصل ممیزه آن‌ها محسوب می‌گردد، قدرت گرمایشی و یا ظرفیت مخزن و دیگر قابلیت‌های جانبی است که قیمت یک دستگاه ماست ساز را گران‌تر از دیگری و یا ارزان‌تر از مابقی دستگاه‌های موجود در بازار می‌کند.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید قهوه ساز برقی

همه نکات ذکر شده در این مقاله هنگام انتخاب ماست ساز مناسب اهمیت دارند. رعایت همه این نکات ممکن است سخت به نظر برسد، به همین دلیل در ادامه مطلب، ۲۴ ماست ساز کاربردی، کیفی، با ظرفیت و جنس مناسب و همین‌طور شستشوی آسان را برای شما آماده کرده‌ایم. این دستگاه ها امتحان خود را بارها پس داده و رضایت خریداران را جلب نموده‌اند. با کلیک روی تصویر و یا دکمه زیر هر محصول می‌توانید وارد سایت دیجی‌کالا شده و محصول را به صورت اینترنتی سفارش دهید.


ماست ساز مدل Y5214

ماست ساز مدل Y5214

مشخصات

  • سایر ویژگی‌ها
    این محصول دارای ظرفیت یک لیتر میباشد-جنس ظرف داخلی استیل ضد زنگ هندی میباشد-مدت زمان آماده سازی ماست ۸ تا ۱۲ ساعت میباشد.موجودی انبار رنگ ترکیبی سفید سبز میباشد.
  • طول سیم
    ۵۶ سانتی متر
  • توان
    ۱۵ وات
  • ظرفیت
    ۱ لیتر

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

ماست ساز پونته مدل مولتی شف

ماست ساز پونته مدل مولتی شف

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۷.۵×۱۷.۵×۲۳.۶ سانتی‌متر
  • وزن
    ۰.۹۷۵ گرم
  • سایر ویژگی‌ها
    دارای دکمه برای خاموش و روشن کردن دستیجنس بدنه : عایق فایبرگلسظرف داخلی : داردکلید خاموش – روشن : دارد
  • طول سیم
    ۱۰۰ سانتی متر
  • توان
    ۱۲ وات
  • ظرفیت
    ۲.۵ لیتر
  • جنس بدنه
    فایبرگلس
  • امکانات شست‌وشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی
    قابلیت شست‌وشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

در این مطلب از مجله خرید اینترنتی مینینیم با نکات مهم و اساسی هنگام خرید دستگاه ماست ساز آشنا شدید، با رعایت این نکات می‌توانید یک محصول مناسب، کیفی، زیبا و در عین حال با ظرفیت و جنس مناسب خریداری کرده و نیازهای لبنی خود و خانواده را بر طرف نمایید و همیشه از یک ماست سالم، دلخواه و بهداشتی استفاده کنید.

در ادامه بخوانید: راهنمای خرید سماور برقی

هر نوع سوال، پیشنهاد و یا انتقادی دارید، آن را در بخش دیدگاه‌های همین مطلب با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا