لوازم خانگی برقی

۵ مدل دستگاه میوه خشک کن باکیفیت به همراه قیمت روز و خرید اینترنتی

هنگام خرید دستگاه میوه خشک کن باکیفیت چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

میوه به معنای بار و ثمر است و به خاطر داشتن مواد مغذی، انواع ویتامین و املاح در حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن فوق‌العاده اهمیت دارد.

میوه طبیعی و تازه بهترین شکل تامین نیازهای بدن است، بعد از آن میوه‌های خشک شده نیز اهمیت فراوانی دارند که می‌توانند جایگزین میوه‌ی تازه گردند. میوه‌ی خشک شده یک میان وعده‌ی مفید و مغذی است.

کشمش، خرما، آلو، انجیر، زردآلو و توت سفید رایج‌ترین میوه‌های خشک هستتد که با خشک شدن قسمت اعظم آب خود را از دست داده‌اند، میوه‌ها زمان خشک شدن منقبض و کوچک می‌گردند متنها سرشار از انرژی هستند.

میوه‌های خشک شده را می‌توان برای مدت نسبتا طولانی یا در جایی که یخچال وجود ندارد، نگه‌داری و مصرف کرد.

ضرورت تهیه‌ی دستگاه خشک کن میوه

اگر به فروشگاه‌های لوازم خانگی مراجعه کرده یا گشتی در فروشگاه‌های اینترنتی داشته باشید، حتما متوجه خواهید شد که برای هر فعالیتی در آشپزخانه یک وسیله برقی طراحی و تولید شده است تا خانم‌های خانه دار بتوانند ضمن تکمیل دکوراسیون خانه و آشپزخانه، کار آشپزی را با سرعت، سهولت و لذت انجام دهند.

یکی از این وسایل مفید، شیک و پرمصرف، دستگاه خشک‌کن میوه است که شما با خرید یکی از آنها، می‌توانید سلامتی خود و خانواده را با مصرف میوه‌های خشک شده تضمین نمایید. اگر هزینه‌ای برای خرید این کالا بپردازید، مطمئن باشید فواید آن به مراتب بیشتر از هزینه‌ی خرید آن است.

آیا استفاده از میوه‌ی خشک شده اهمیت و فایده‌ای هم دارد؟

برخی از میوه‌های خشک شده خواص پیشگیرانه و درمانی دارند:

  • کشمش: انگور خشک شده یا همان کشمش باعث کاهش فشار و بهبود قند خون می‌شود، با خوردن آن احساس سیری می‌کنید، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
  • آلو: علاوه بر کمک به جلوگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان، به عنوان مسهلی طبیعی مورد توجه است، ماده‌ای غنی است که مانع پوکی استخوان نیز می‌شود.
  • خرما: خرمای خشک شده برای خانم‌های باردار مفید است، خوردن منظم آن در هفته‌های پایانی باردراری ممکن است زایمان را تسهیل نماید، هم‌چنین نتایج خوبی در باروری آقایان دارد.
  • افزودن شکر به میوه‌ی خشک: ممکن است برای شیرینی و جذابیت بیشتر، قبل از خشک شدن به بعضی از میوه‌ها شکر یا شربت اضافه نمایند، این کار برای سلامتی مضر است و باعث افزایش وزن، ابتلا به بیماری‌ها قلبی و حتی سرطان می‌شود.

روش‌های خشک کردن میوه

اساسا در فرایند خشک‌کردن، آب میوه گرفته می‌شود و ضمن جلوگیری از فساد، ماندگاری آن نیز بیشتر می‌گردد. این کار به دو روش:

۱- طبیعی: مزیت این روش استفاده از انرژی رایگان خورشید است، اما آلودگی ناشی از حشرات، باد، باران، مواد شیمیایی و میکروبی، طولانی شدن فرایند خشک شدن، نیاز به فضای گسترده و آب هوای مناسب از معایب روش خشک کردن طبیعی میوه به شمار می‌روند.

۲- استفاده از دستگاه خشک‌کن میوه: که در ادامه بحث، به آن خواهیم پرداخت.

ارزش غذایی میوه‌ی خشک: معمولا حرارت باعث کاهش برخی ویتامین‌ها مثل ویتامین‌C و رنگدانه‌های مفید می‌شود، البته روش نگه‌داری در این خصوص مهم است. همان‌گونه که در ابتدای بحث هم اشاره شد، ارزش غذایی میوه‌ی تازه بیشتر از میوه‌ی خشک است. با این حال میوه‌های خشک منبعی غنی‌ از ویتامین‌‌های A و B1 تا B6، پانتوتنیک اسید، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند.

میزان کالری میوه‌ی خشک: میوه‌ای که خشک می‌شود مقدار قابل ملاحظه‌ای آب از دست می‌دهد و در مقابل قند و کالری آن افزایش می‌یابد، بنابراین مصرف بی رویه ممکن است به چاقی منجر شود.

رنگ میوه‌های خشک شده به چه چیزی بستگی دارد؟

  • فرایند طولانی خشک شدن میوه‌ها به روش سنتی باعث می‌گردد رنگ آنها قهوه‌ای باشد، استفاده از افزودنی‌ها در روش‌های صنعتی مانع از قهوه‌ای شدن رنگ میوه‌های خشک می‌شود.
  • اگر در میوه‌ی خشک شده به روش صنعتی از مشتقات سولفیدی استفاده گردد، برای افراد مبتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی ممکن است مفید نباشد.
  • نگه‌داری میوه‌های خشک شده: میوه‌های خشک شده را در بسته بندی و در شرایط محیطی مناسب نگه‌داری نمایید، دمای و رطوبت نسبتا پایین، دوری از تابش مستقیم نور خورشید و عدم نفوذ اکسیژن از این شرایط نگه‌داری است.
  • اگر میوه خشک بسته‌بتدی شده خریداری می‌کنید به پروانه‌ی ساخت وزارت بهداشت، نشان استاندارد، تاریخ تولید و مصرف محصول توجه داشته باشید.

روش‌های حفظ مواد غذایی

  • اگر مواد غذایی را در دمای زیر صفر درجه فریز نمایید، مانع رشد باکتری‌ها خواهید شد ولی این روش به فضای زیادی احتیاج دارد و موجب از بین رفتن مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌شود.
  • قرار دادن میوه‌ها در محلول آب نمک یا آب سرکه مانع رسیدن اکسیژن و نهایتا فساد آنها می‌شود. البته همه‌ی میوه‌ها به این شکل قابل نگه‌داری نیستند.
  • خشک کردن بهترین روش حفظ میوه‌هاست، با این شیوه شما می‌توانید میوه را با تمام املاح و ویتامین‌ها برای مدتی طولانی نگه‌داری نمایید.

نکاتی که باید در مورد دستگاه خشک‌کن میوه بدانید

  • وظیفه‌ی اصلی این وسیله حذف آب و رطوبت است که همه‌ی مدل‌های آن، این کار را انجام می‌دهند، ویژگی‌های خاص آنها را از هم متمایز می‌کند.
  • به فاصله‌ی قرار گرفتن قفسه‌ها و شکل باز شدن آنها توجه نمایید، اینکه طبقات کشویی باشند یا برای دسترسی به طبقه‌ی پایین باید طبقه‌ی بالا برداشته شود، بستگی به سلیقه و انتخاب شما دارد.
  • مدل‌های مجهز به ترموستات به شما اجازه می‌دهند هر ماده‌ی غذایی، سبزی و میوه را متناسب با دمای مورد نیاز خشک نمایید.
  • جریان هوای متعادل و یکسان در سراسر دستگاه به نوع فن و اندازه‌ی آن بستگی دارد، تیغه‌هایی برای این منظور در دستگاه تعبیه شده است. اگر فن عملکرد درستی نداشته باشد، احتمال دارد بخشی از مواد داخل مرطوب و بقیه خشک شده باشند.
  • دستگاهی که ظرفیت بالایی دارد، در هر وعده حجم بیشتری از مواد غذایی را خشک می‌کند یا اینکه از توان و قدرت بالاتری برای خشک‌کردن برخوردار است.

همه نکات ذکر شده در این مقاله هنگام انتخاب دستگاه میوه خشک کن مناسب اهمیت دارند. رعایت همه این نکات ممکن است سخت به نظر برسد، به همین دلیل در ادامه مطلب، ۵ دستگاه میوه خشک کن ارزان، باکیفیت و محبوب را برای شما آماده کرده‌ایم. این دستگاه‌های میوه خشک کن امتحان خود را بارها پس داده و رضایت کاربران را جلب نموده‌اند. با کلیک روی تصویر و یا دکمه زیر هر محصول می‌توانید وارد سایت دیجی‌کالا شده و محصول را به صورت اینترنتی سفارش دهید.


میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP-102

میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP-102

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۷x17x29 سانتی‌متر
  • وزن
    ۱.۸ گرم
  • سایر ویژگی‌ها
    – دارای سیستم عبور هوای گرم – مناسب برای خشک کردن خوراکی‌ها، سبزی‌های معطر، میوه‌ها و حتی گل‌های تزئینی – روش سریع، آسان و مقرون به صرفه برای درست کردن تنقلات بدون تغییر طعم – قابلیت تهیه لواشک – عملکرد گردش هوا بصورت دورانی
  • طول سیم
    ۱ سانتی متر
  • توان
    ۲۵۰ وات
  • جنس بدنه
    پلاستیک
  • امکانات ظاهری
    پایه ضد لغزش

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

میوه خشک کن دسینی مدل ۲۰۰۰

میوه خشک کن دسینی مدل 2000

مشخصات

  • ابعاد
    ۲۹x24x29 سانتی‌متر
  • وزن
    ۲۰۰۰ گرم
  • سایر ویژگی‌ها
  • طول سیم
    ۵۰۰ سانتی متر
  • توان
    ۴۰۰ وات
  • جنس بدنه
    پلاستیک
  • امکانات ظاهری
    پایه ضد لغزش
  • امکانات شست‌وشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی
    قابلیت شست‌وشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

میوه خشک کن دسینی مدل ۱۰۰۰

میوه خشک کن دسینی مدل 1000

مشخصات

  • ابعاد
    ۳۰x29x24 سانتی‌متر
  • وزن
    ۲ گرم
  • طول سیم
    نیم متر سانتی متر
  • توان
    ۴۰۰ وات
  • جنس بدنه
    پلاستیک
  • امکانات ظاهری
    پایه ضد لغزش
  • امکانات شست‌وشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی
    قابلیت شست‌وشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

میوه خشک کن مدل FD-150S

میوه خشک کن مدل FD-150S

مشخصات

  • ابعاد
    ۳۰x30x26 سانتی‌متر
  • وزن
    ۲۶۰۰ گرم
  • سایر ویژگی‌ها
    دارای ۵ سینی شفاف قابلیت تنظیم دما قابلیت تنظیم زمان
  • طول سیم
    ۱۰۰ سانتی متر
  • توان
    ۲۷۰ وات
  • جنس بدنه
    پلاستیک
  • امکانات ظاهری
    پایه ضد لغزش

مشاهده قیمت روز، تصاویر بیشتر و خرید

در این مطلب با نکات مهم و اساسی هنگام خرید دستگاه میوه خشک کن آشنا شدیم، با رعایت این نکات می‌توانید یک دستگاه مناسب انتخاب کرده و سال‌ها از آن در آشپزخانه خود استفاده کنید.

در ادامه بخوانید: راهنمای خرید مخلوط کن

هر نوع سوال، پیشنهاد و یا انتقادی دارید، آن را در بخش دیدگاه‌های همین مطلب با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا